עוגותשוקולדקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

עוגת מרשמלו שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת עוגה בטעם שוקולד
¾ כוס שמן
¾ כוס מים
4 ביצים
½ חבילת ביסקוויטים

½ כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס מרשמלו

לציפוי:
50 גרם שוקולד חלב
שמנת מתוקה

אופן ההכנה
  1. מכינים את תערובת העוגה עם שמן, מים וביצים לפי ההוראות על האריזה עד לקבלת תערובת אחידה. (ניתן לחלק ל-2 תבניות).
  2. מניחים ביסקוויטים בתבנית.
  3. שופכים את הבלילה מעל הביסקוויטים.
  4. מפזרים מעל חצי כוס שוקולד צ'יפס וחצי כוס מרשמלו.
  5. אופים כ-30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות צלזיוס.
  6. בתום האפייה זלפו מעל 50 גרם שוקולד חלב מומס עם 2 כפות שמנת מתוקה.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים