עוגותיום הולדתמיס פטל – שרית נובק

עוגת מקרונים חגיגית

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(עוגה בקוטר 18-20 ס"מ)

1 תערובת להכנת עוגה בטעם וניל

לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
2 כפות פודינג לבן במיוחד

לציפוי:
מגוון מקרונים בטעמים

אופן ההכנה
  1. מכינים את תערובת העוגה לפי ההוראות שעל האריזה.
  2. מחלקים את התערובת בין 3 תבניות מתפרקות בקוטר 18-20 ס"מ, מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.
  3. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.

(לפני האפייה אפשר לערבב לתוך התערובת פירות חתוכים או סוכריות צבעוניות לקישוט maimon's)

הכנת הקרם:

  1. מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב.

הרכבת העוגה:

  1. מורחים מהקרם מעל השכבה הראשונה, ומניחים מעליה את השכבה השנייה. חוזרים על הפעולה עם שאר השכבות.
  2. את הקרם שנשאר מורחים על העוגה מבחוץ בשכבה דקה.
  3. לוקחים את המקרונים וחוצים אותם בזהירות לשניים, דרך המילוי.
  4. מדביקים את המקרונים לדפנות העוגה כאשר הצד עם המילוי כלפי פנים.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים