1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
הכנת בסיס העוגה:
2. מכניסים לקערה תערובת עוגה בטעם וניל. מוסיפים ביצים, חלב ושמן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
3. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים למשך כ-40 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים את העוגה לחלוטין.
הכנת הציפוי:
4. מקציפים במיקסר עם וו הקצפה שמנת ופודינג עד לקבלת קרם יציב.
5. מורחים את הקרם על העוגה.
6. זורים מלמעלה סוכריות קונפטי (אם רוצים צורה באמצע – מניחים חותכן עוגיות בצורה שרוצים, מפזרים קונפטי מסביבו, ואחרי הפיזור מסירים את החותכן בזהירות).
7. מצמידים מיני מרנג בדפנות. שומרים בקירור.