לתחתית:
200 גרם ביסקוויטים או עוגיות חמאה, טחונות לפירורים
2 כפות אבקת סוכר maimon's
80 גרם חמאה, מומסת
למלית:
3 גביעים (675) גרם גבינת שמנת 25%, בטמפרטורת החדר
שני שליש גביע (165 גרם) גבינה לבנה 9%
שקית וחצי (120 גרם) פודינג וניל לבן במיוחד
1 כפית תמצית בטעם וניל
3 גביעים (750 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
כוס וחצי (180 גרם) אבקת סוכר
צבע מאכל כחול maimon's, צבע מאכל צהוב , צבע מאכל ירוק , צבע מאכל אדום
1 קופסה טיפות לקישוט
לתחתית:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים פירורי ביסקוויט או עוגיות חמאה טחונות עם אבקת סוכר וחמאה מומסת, ומהדקים
2 .לתחתית תבנית 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים 12-15 דקות ומצננים היטב. במידה ומתכננים להסיר את העוגה מהתבנית, מומלץ לרפד את הדפנות בשקף או ברצועת נייר אפייה בשלב זה.
4. מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה, שקית אחת של פודינג וניל לבן במיוחד ותמצית וניל.
5. מקציפים בקערת מערבל חשמלי שמנת מתוקה ואבקת סוכר. מוסיפים את תערובת הגבינות ומקציפים קצרות לקרם יציב.
6. מחלקים את הבלילה ל-4 חלקים שווים. מוסיפים לחלק אחד מעט צבע מאכל כחול וכף יפה של פודינג לבן במיוחד, ומקפלים
7. לקרם חלק. משטחים על תחתית הביסקוויט ומעבירים בינתיים להקפאה קצרה.
8. מוסיפים לחלק השני של הבלילה צבע מאכל צהוב וכף פודינג, מקפלים לקרם חלק, משטחים בעדינות בתבנית ומחליקים.
9. ממשיכים באותו האופן עם צבע המאכל הירוק והאדום ליצירת שכבה שלישית ורביעית, ומקפיאים את העוגה ל-5-6 שעות לפחות ורצוי למשך הלילה.
10. מעבירים את העוגה הקפואה לצלחת הגשה ומפשירים כמה שעות במקרר.
11. מעטרים בטיפות לקישוט לפני ההגשה.