לתחתית:
250 גרם פצפוצי אורז
1 שקית מיקס שוקולד צ'יפס מריר וחלב
3 כפות שמן
לקרם:
ג’לטין טהור
2\1 כוס מים
750 מ"ל שמנת מתוקה
1 שקית פודינג בטעם וניל
4 כפות סוכר
1 גביע גבינה לבנה
לגאנש:
250 גרם פצפוצי שוקולד צ'יפס
50 מ"ל שמנת מתוקה
1.ממיסים בקערה במיקרוגל חצי חבילת שוקולד צ'יפס מיקס עם 3 כפות שמן עד להמסה מלאה.
2.מאחדים את השוקולד עם פצפוצי האורז.
3.לוקחים רינג עגול ומסביבו מניחים שקף. רבע מתערובת פצפוצי האורז מניחים בתחתית. משטחים ומכניסים למקפיא לכמה דקות.
4.מערבבים בקערה שקית ג'לטין עם 2\1 כוס מים ומניחים בצד.
5.מקציפים בקערה נוספת שמנת מתוקה, פודינג בטעם וניל וסוכר למרקם יציב. לאחר מכן ממיסים את הג'לטין במשך 30 שניות במיקרו למרקם מימי ומוסיפים לקערה.
6.מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים לקרם אחיד.
7.מוזגים חצי מתערובת הקרם לרינג ומניחים שכבה נוספת של פצפוצי אורז באמצע. מוסיפים את יתרת הקרם שנותר.
8.מקפיאים להתייצבות מינימום 3 וחצי שעות.
9.קורצים את העוגה מהרינג, מקשטים בגנאש שוקולד וביתרת פצפוצי האורז.