עוגת גבינה עם דבש

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לתחתית:
150 גרם ביסקוויטים, טחונים לפירורים דקים
2 כפות סוכר
80 גרם חמאה מומסת

למלית:
250 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם שמנת חמוצה
500 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
80 גרם פודינג וניל

לציפוי:
150 גרם שוקולד לבן
דבש

אופן ההכנה

1. מערבבים ביסקוויטים טחונים עם סוכר וחמאה מומסת ומהדקים לתחתית ולדפנות של התבנית אפיה.
2. מכניסים למקרר להתייצבות.

מכינים את המלית:
3. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג לקצפת יציבה.
4. מוסיפים גבינה ושמנת ומערבבים היטב.
5. שופכים את המלית מעל תחתית הביסקוויטים ומיישרים.
6. מכניסים למקרר להתייצבות.

מכינים את הציפוי:
7. ממיסים את השוקולד ומורחים אותו בשכבה אחידה על גבי ניילון פצפצים.
8. מכניסים למקרר להתייצבות.
9. כשהשוקולד מתקשה מחלצים אותו מהניילון ומניחים מעל העוגה.
יוצקים מעל דבש בשכבה אחידה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים