1. מערבבים ביסקוויטים טחונים עם סוכר וחמאה מומסת ומהדקים לתחתית ולדפנות של התבנית אפיה.
2. מכניסים למקרר להתייצבות.
מכינים את המלית:
3. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג לקצפת יציבה.
4. מוסיפים גבינה ושמנת ומערבבים היטב.
5. שופכים את המלית מעל תחתית הביסקוויטים ומיישרים.
6. מכניסים למקרר להתייצבות.
מכינים את הציפוי:
7. ממיסים את השוקולד ומורחים אותו בשכבה אחידה על גבי ניילון פצפצים.
8. מכניסים למקרר להתייצבות.
9. כשהשוקולד מתקשה מחלצים אותו מהניילון ומניחים מעל העוגה.
יוצקים מעל דבש בשכבה אחידה.