שבועותעוגות

עוגת גבינה נימוחה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

750 גרם גבינה לבנה 5%
1 מכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
כוס (150 גרם) סוכר
5 ביצים מופרדות
1 חבילה (80 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי
4 כפות (32 גרם) קורנפלור

לציפוי:
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כפות (16 גרם) אבקת סוכר

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. שמים בקערה גדולה גבינה, שמנת חמוצה, חלמונים, פודינג וניל וקורנפלור ומערבבים היטב במטריפה.
3. בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את החלבונים ומתחילים להקציף. כשהחלבונים הופכים צבעם משקוף ללבן, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד קבלת קצף נוקשה ומבריק.
4. מקפלים את הקצף אל תערובת הגבינה בפעמיים.
5. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת בקוטר 24 או 26 ואופים כ-50 דקות.מצננים.

להכנת הציפוי:
6. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד קבלת קצפת. היזהרו מהקצפת יתר.
7. מורחים את הקצפת על פני העוגה הקרה. אפשר לקשט בפירות העונה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים