תבנית 20 ס"מ מתפרקת
לתחתית:
תערובת כדורי שוקולד
קינדר שוקולד מיני
למלית:
250 מ"ל שמנת להקצפה
200 גרם גבינת שמנת (נפוליאון או פילדלפיה)
250 גרם גבינה לבנה 9%
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס חלב
1 חבילת פודינג בטעם וניל צרפתי
לקישוט:
120 גרם ממרח שוקולד
1/2 כוס שמנת להקצפה
1 כף אבקת סוכר
קישוטי שוקולד
1. מכינים את תערובת כדורי השוקולד לפי ההוראות.
2. מסדרים קינדר שוקולד מיני מסביב לדפנות התבנית.
3. שופכים את תערובת כדורי השוקולד לתחתית התבנית ומהדקים כך שהתערובת תצמיד הקינדר שוקולד מיני לדפנות.
הכנת המלית:
4. מערבבים את גבינת השמנת מעט עד שהיא מתרככת. מערבבים ביחד גבינת שמנת, גבינה לבנה ואבקת סוכר.
5. מכניסים לקערת המיקסר שמנת להקצפה, פודינג וניל וחלב ומקציפים לקרם יציב. מקפלים בעדינות את הקרם לתוך תערובת הגבינות.
6. שופכים את הקרם לתבנית מעל התחתית ומיישרים. מכניסים לכ-4 שעות למקפיא, להתייצבות.
מוציאים מהמקפיא, ומורחים מלמעלה ממרח שוקולד.
7. מקציפים שמנת עם אבקת סוכר לקרם יציב. מכניסים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים תלוליות מלמעלה. מקשטים בקישוטי שוקולד. שומרים במקרר.