לתבנית בקוטר 24 ס"מ
לבצק הפריך:
100 גרם חמאה
½ כוס (60 גרם) אבקת סוכרmaimon's
1 ביצה + 1 חלמון
½ 1 כוסות (210 גרם) קמח לעוגות ועוגיות
½ שקית (5 גרם) אבקת אפייה maimon's
לתערובת הגבינה:
750 גרם גבינה 9%
½ 1 כוסות (150 גרם) סוכר
3 מיכלי (750 מ"ל) שמנת מתוקה
1 שקית (80 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי או פודינג וניל לבן במיוחד
1 כפית תמצית וניל
1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה של פעם
פירות העונה:
250 גרם פירות שונים טריים
הכנת הבצק:
1. מערבבים את החמאה והסוכר בעזרת וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את הביצה והחלמון מערבבים במשך כחצי דקה.
3. מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים מחצית מהכמות. מערבבים במהירות איטית
4. מוסיפים את תערובת הקמח שנותר עד לקבלת בצק אחיד.
5. מגלגלים את הבצק לצורת כדור ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך כשעה
6. מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של ½ ס"מ, מניחים את הבצק על התבנית ומהדקים לדפנות.
7. אופים ב– 170 מעלות במשך 15 דקות.
הכנת תערובת הגבינה :
8. מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הגבינה, השמנת החמוצה, הסוכר, ותמצית הוניל.
9. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת רכה.
10. מקפלים את השמנת עם תערובת הגבינה ויוצקים מעל התחתית האפויה.
11. מפזרים את הפירות מעל.
12. מכניסים למקרר למשך 24 שעות. מומלץ לסדר את הפירות על העוגה בטרם ההגשה.