שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
תערובת להכנת עוגה בטעם וניל
14 גרם ג'לטין
⅓ כוס מים
2 שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד לבן
1 חבילה פודינג בטעם וניל צרפתי
½ כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה
½ כוס פטל, טרי או קפוא
לקישוט:
פטל טרי
אופן ההכנה
- מכינים את תערובת עוגת הוניל לפי ההוראות. מחלקים את התערובת בין שתי תבניות קפיציות בקוטר 24-26 ס"מ ואופים. מצננים צינון מלא. (משתמשים רק בתחתית אחת מהשתיים שנאפו).
- שמים ג'לטין במים וממתינים חצי שעה עד שיספח את כל המים.
- ממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות שוקולד לבן ומצננים לטמפרטורת החדר.
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג לקרם יציב. מוסיפים גבינה ושוקולד לבן מומס ומערבבים.
- ממיסים את הג'לטין 10 שניות במיקרו.
- לוקחים כוס מתערובת הגבינות ומערבבים היטב עם הג'לטין.
- מחזירים את התערובת עם הג'לטין לתערובת הגבינות שנותרה ומערבבים היטב. מוסיפים פטל ומערבבים.
- מניחים שקף בדפנות התבנית עם בסיס העוגה. שופכים מעל בסיס העוגה את התערובת. מיישרים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
- מקשטים בפטל מלמעלה ומגישים.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים