עוגת גבינה בחושה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

5 ביצים גדולות
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר לבן
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כוס  קורנפלור
500 גרם גבינה לבנה 5 %
1 מיכל (250 מ״ל) קרם פטיסייר
1/2 כוס (100 גרם) שמן קנולה
גרידת לימון מ 1/2 לימון

לציפוי:
אבקת סוכר פטנט

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות.
  2. משמנים ומרפדים בנייר אפייה את התבנית.
  3. מקציפים בקערת מיקסר ביצים וסוכר.
  4. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים קרם פטיסייר, גבינה לבנה וגרידת לימון. מקציפים מעט ומוסיפים שמן בזילוף איטי תוך כדי הקצפה.
  5. מערבבים קמח לבן, אבקת אפייה וקורנפלור בקערה נפרדת.
  6. מעבירים את התערובת היבשה למיקסר עד לקבלת בלילה אחידה.
  7. מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, ואופים כ 50 – 40 דקות עד שהעוגה מקבלת צבע שחום.
  8. נועצים קיסם. אם יוצא עם פירורים לחים עליו, העוגה מוכנה.
  9. מצננים היטב ומקשטים באבקת סוכר פטנט של maimon's.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים