שבועותעוגות

עוגת גבינה אפויה על בסיס פירורי ביסקוויט

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבסיס:

160 גרם פתי בר טחון
70 גרם חמאה מומסת

למלית: 

500 גרם גבינת שמנת
1 כוס (200 גרם) סוכר
גביע גבינה (250 גרם) 9%
4 ביצים
גרידת לימון

לקרם:

2 גביעים (400 מ"ל) שמנת חמוצה
כוס (40 גרם) אבקת סוכר
כלים: תבנית קפיצית קוטר 24
מחממים תנור ל-120 מעלות.

אופן ההכנה

1. מערבבים את הפתי ברי יחד עם החמאה הרכה לפירורים. משטחים בתבנית. מקררים עד שהמלית מוכנה.
2. מערבבים את גבינת השמנת, גבינת ה-9% , כוס מהסוכר, גרידת לימון וחלמונים, עד שהתערובת חלקה.
3. מקציפים את החלבונים עם ¼ כוס סוכר לקצף רךו מקפלים עם תערובת הגבינות.
4. שופכים את התערובת מעלה פתי בר ואופים כשעתיים.
5. מוציאים מהתנור, מגבירים חום שוב ל-130 מעלות, מערבבים את השמנת ואבקת הסוכר, שופכים מעל ואופים שוב כחמש דקות.
6. מקררים היטב למשך לילה.
7. ניתן להגיש עם רוטב פירות יער, רוטב תות, אוכל מחית פירות אחרת.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים