1. מערבבים את הפתי ברי יחד עם החמאה הרכה לפירורים. משטחים בתבנית. מקררים עד שהמלית מוכנה.
2. מערבבים את גבינת השמנת, גבינת ה-9% , כוס מהסוכר, גרידת לימון וחלמונים, עד שהתערובת חלקה.
3. מקציפים את החלבונים עם ¼ כוס סוכר לקצף רךו מקפלים עם תערובת הגבינות.
4. שופכים את התערובת מעלה פתי בר ואופים כשעתיים.
5. מוציאים מהתנור, מגבירים חום שוב ל-130 מעלות, מערבבים את השמנת ואבקת הסוכר, שופכים מעל ואופים שוב כחמש דקות.
6. מקררים היטב למשך לילה.
7. ניתן להגיש עם רוטב פירות יער, רוטב תות, אוכל מחית פירות אחרת.