שבועותפיית העוגיות- ענבל לביא

עוגת גבינה אביבית בורוד ובלבן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבסיס פצפוצי אורז:

100 גרם שוקולד לבן, קצוץ
2 כוסות (100 גרם) פצפוצי אורז

לקרם גבינה:

450 גרם גבינת שמנת 25%
350 גרם גבינה לבנה 9%
¼ 1 כוס (150 גרם) אבקת סוכר
1 חבילה (80 גרם) פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
2 גביעים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

לקרם פטל:

2/3 כוס (150 גרם) מחית פטל, אופטלטרי /קפוא טחון ומסונן למחית
1/3 1 כוס (320 מ"ל) שמנת מתוקה
1 חבילה (80 גרם) פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
1/3 כוס (40 גרם) אבקת סוכר

לעיטור:

תותים, פירות יער טריים
פרחים

אופן ההכנה

הכנת בסיס פצפוצי אורז:

1. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על בן מארי, מערבבים פנימה את פצפוצי האורז ומשטחים בתבנית 24 ס"מ. מקררים לרבע שעה.

הכנת קרם גבינה:

2. מקציפים במערבל חשמלי את כל חומרי קרם הגבינה עד לקבלת קרם יציב, מעבירים לקערה נפרדת.

הכנת קרם פטל:

3. מקציפים במערבל חשמלי את כל חומרי קרם הפטל עד לקבלת קרם יציב.
4. משטחים על בסיס הפצפוצים מחצית מכמות קרם הגבינה בשכבה ישרה, משטחים מעל את קרם הפטל ומסיימים בשכבה נוספת של קרם הגבינה.
5. מקפיאים את העוגה ל-5-6 שעות או יותר. כמה שעות לפני ההגשה מחלצים את העוגה מהתבנית ומעבירים למקרר להפשרה. מעטרים בתותים , בפירות יער טריים ובפרחים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים