שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
3/4 גרם קמח כוסמין לבן
3/4 גרם קמח רימצ'ינטה
1 כוס (200 גרם) סוכר חום דמררה / בהיר
150 גרם חמאה מעט רכה חתוכה לקוביות
3/4 כוס ( 80 גרם) מיקס שוקולד צ'יפס מריר וחלב
2 ביצים גודל L
150 גרם יוגורט יווני 10%
1 כפית תמצית בטעם וניל של
1 כפית אבקת אפייה של
מעט מלח
2 בננות רכות בגודל בינוני מעוכות למחית
ספריי שמן קנולה
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל – 170 מעלות.
- משמנים היטב עם ספריי שמן תבנית אפייה.
- מערבבים בקערה סוכר חום, קמח וקוביות חמאה ליצירת פירורים. מפוררים ומשפשפים את התערובת בין שתי הידיים עד שנוצרים פירורים גסים.
- מוציאים כ 1/2 כוס מהתערובת ומניחים בצד.
- מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט יווני, בננות מעוכות ותמצית וניל. מערבבים שוב.
- מוסיפים אבקת אפייה ומלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים לבסוף את שבבי השוקולד צ'יפס ומערבבים ממש מעט.
- מעבירים את בלילת העוגה לתבנית ומפזרים באופן אחיד את הפירורים ששמנו בצד.
- מכניסים לתנור ואופים כ – 40 דקות.
- נועצים קיסם בעוגה. אם יצא יבש עם מעט פירורים לחים עליו, העוגה מוכנה.
- מוציאים, מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים