שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
80 גרם סוכר
40 גרם שמנת מתוקה
300 גרם בננות בשלות
100 גרם פקאן מסוכר
100 גרם סוכר חום
60 גרם סירופ מייפל 100% אמיתי
100 גרם שמן
250 גרם ביצים
200 גרם קמח לבן מנופה
10 גרם אבקת אפיה
150 גרם שוקולד בלגי קרמל
כדורי קרמל מלוח
אופן ההכנה
- מחממים שמנת מתוקה במיקרוגל.
- ממיסים בסיר סוכר לקרמל.
- יוצקים מעל הקרמל את השמנת המתוקה בהדרגה ומערבבים היטב.
- מכבים את האש ומוסיפים לקרמל החם את השוקולד.
- קוצצים פקאנים ובקערה נערבב את הפקאנים , הבננות, השמן והקרמל המוכן בעזרת בלנדר מוט.
- מוסיפים את המייפל והסוכר החום.
- מוסיפים את הביצים.
- מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה ומערבבים, יש למעט בלישה.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים ב170 מעלות כ – 30 דקות.
- ניילון נצמד טיפ – הרבה אנשים מייבשים עוגות בחושות בבית ולכן כדאי לעטוף אותה בניילון נצמד כשהיא חמה, ככה האדים של החום נשארים בפנים וזה מרטיב את העוגה.
- כשהעוגה מוכנה וקרה מכסים בשוקולד קרמל שוב ובכדורי קרמל.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים