עוגותמיס פטל – שרית נובק

עוגת בנטו לב

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לעוגה:  

תערובת לעוגת בטעם וניל
2 ביצים
75 גרם חלב
75 גרם שמן

לקרם:

1 קצפת לזילוף
1 כף פודינג וניל
מעט צבע מאכל לבחירה
סוכריות צבעוניות לקישוט
פניני שוקולד זהב

אופן ההכנה
  1. שופכים לקערה 280 גרם (חצי חפיסה) תערובת עוגת וניל.
  2. מוסיפים 2 ביצים, חלב ושמן ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית בגודל 28*28 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומיישרים.

(לחילופין אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית תנור).

  1. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
  2. מוציאים מהתנור ומצננים.
  3. מכינים את הקרם: מקציפים את הקצפת לזילוף עם פודינג ומעט צבע מאכל לקרם יציב.
  4. מעבירים מחצית מכמות הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב, ומוסיפים עוד מעט צבע מאכל ליתרת הקרם, ליצירת גוונים שונים.
  5. קורצים 2 לבבות מהעוגה.
  6. מניחים לב אחד בתבנית בנטו ומזלפים מעליו מהקרם (אם רוצים אפשר לפני הזילוף למרוח ממרח שוקולד או ריבה על העוגה)
  7. מניחים לב נוסף ומזלפים מעל תלוליות ושושנים משני הקרמים.
  8. מקשטים מלמעלה בסוכריות ופניני שוקולד ושומרים בקירור.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים