עוגיות

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(160 גרם) חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כוס + 2 כפות (100 גרם) סוכר חום כהה
1/2 כוס פחות כף (90 גרם) סוכר לבן
1 ביצה (L)
2 כוסות + 2 כפות (280 גרם) קמח לבן מנופה
1 כף (10 גרם) קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
200 גרם שוקולד חלב חתוך לחתיכות בינוניות.

אופן ההכנה
  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה , סוכר חום ולבן ומקרימים. מוסיפים ביצה ומערבבים.
  2. מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתיה, 3/4 מכמות השוקולד חלב, קורט מלח ומערבבים לאיחוד.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. משטחים את הבצק בתוך מחבת נון סטיק באופן אחיד ומעל מניחים את קוביות השוקולד חלב שנותרו.
  5. אופים 20-25 דקות / עד הזהבה קלה.
  6. מגישים עם גלידת וניל 🙃

מתכון, צילום ועריכה: לין טלקר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים