עוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

עוגיות שוקולד צ'יפס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
150 גרם סוכר לבן
150 גרם סוכר חום כהה (לא דמררה)
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח לבן מנופה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
200 גרם שוקולד קצוצים

סוכריות קונפטי לקישוט

אופן ההכנה

1. מכניסים לקערה חמאה, סוכר לבן, סוכר חום ומלח ומערבבים היטב.
2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, סודה לשתיה ואבקת אפיה ומערבבים בקצרה.
4. מוסיפים את השוקולדים הקצוצים (משאירים מעט בצד לפיזור מלמעלה) ומערבבים.
5. יוצרים עיגולים במשקל כ-80 גרם ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
6. מפזרים מעל מעט שוקולדים קצוצים.
7. מניחים רינג בקוטר 10 ס"מ מסביב לכל כדור.
8. מחממים תנור ל-170 מעלות, מכניסים את העוגיות לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהן מתפשטות ומתייצבות בקצוות.
9. מוצאים את העוגיות מהתנור, מצננים אותן ומחלצים מהרינג.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים