200 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
150 גרם סוכר לבן
150 גרם סוכר חום כהה (לא דמררה)
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח לבן מנופה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
200 גרם שוקולד קצוצים
סוכריות קונפטי לקישוט
1. מכניסים לקערה חמאה, סוכר לבן, סוכר חום ומלח ומערבבים היטב.
2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, סודה לשתיה ואבקת אפיה ומערבבים בקצרה.
4. מוסיפים את השוקולדים הקצוצים (משאירים מעט בצד לפיזור מלמעלה) ומערבבים.
5. יוצרים עיגולים במשקל כ-80 גרם ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
6. מפזרים מעל מעט שוקולדים קצוצים.
7. מניחים רינג בקוטר 10 ס"מ מסביב לכל כדור.
8. מחממים תנור ל-170 מעלות, מכניסים את העוגיות לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהן מתפשטות ומתייצבות בקצוות.
9. מוצאים את העוגיות מהתנור, מצננים אותן ומחלצים מהרינג.