1. במיקס עם וו גיטרה מערבבים: קמח, חמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, אבקת אפייה ומלח עד קבלת תערובת דביקה.
2. מוסיפים שוקו- צ'יפס ואגוזים ומערבבים עד לפיזורם.
3. מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים, ומגלגלים כל חצי לצורת נקניק.
4. עוטפים בנייר אפייה ומקפיאים כשעה.
5. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
6. מוציאים את הבצק מהמקפיא ופורסים לעובי של 1/2 ס"מ.
7. שמים את העוגיות בתבנית במרחק של 2 ס"מ זו מזו.
8. אופים כ-12 דקות עד שמקבלות צבע זהוב.
9. מצננים ושומרים בכלי סגור.
טיפ!
את אגוזי הפקאן ניתן להמיר באגוזי לוז, שקדים שלמים או שוקולד צ'יפס לבן.