פוריםעוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

עוגיות שוקולד צ'יפס מלוחות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 כוס (140 גרם) קמח לבן מנופה
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 ביצים L
1 חלמון
1 כוס (200 גרם) סוכר
120 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל טהור
250 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
1/4 כוס (35 גרם) קקאו
פתיתי מלח גס לזריה

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. מערבבים ביחד בקערה קמח, קקאו, אבקת אפיה ומלח.
3. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביחד ביצים, חלמון, סוכר ותמצית וניל.
4. ממיסים ביחד במיקרו שוקולד צ'יפס וחמאה (משאירים כרבע כוס שוקולד צ'יפס לקישוט).
5. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את תערובת הקמח והקקאו ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
7. בעזרת כף לוקחים מהבצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, במרווחים.
8. מפזרים מעט שוקולד צ'יפס ופתיתי מלח מלמעלה.
9. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
10. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים