1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. מערבבים ביחד בקערה קמח, קקאו, אבקת אפיה ומלח.
3. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביחד ביצים, חלמון, סוכר ותמצית וניל.
4. ממיסים ביחד במיקרו שוקולד צ'יפס וחמאה (משאירים כרבע כוס שוקולד צ'יפס לקישוט).
5. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את תערובת הקמח והקקאו ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
7. בעזרת כף לוקחים מהבצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, במרווחים.
8. מפזרים מעט שוקולד צ'יפס ופתיתי מלח מלמעלה.
9. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
10. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.