כ-60 עוגיות בעטרות נייר מס' 2
6 חלבונים
2 כוסות (400 גרם) סוכר
4 כוסות (400 גרם) קוקוס טחון
1 כף (10 גרם) קמח מצה דק
1 כף ( 10 גרם) קמח תפוחי אדמה
לקישוט:
סוכריות צבעוניות לקישוט
אופן ההכנה
1. לחמם תנור ל-150 מעלות.
2. בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ובמקביל מגבירים.
3. את המהירות עד קבלת קצף מבריק ונוקשה.
4. מקפלים פנימה בעדינות את הקוקוס והקמחים.
5. מסדרים עטרות נייר על תבנית ומעבירים את הקצף לשקית זילוף. את השקית ממלאים עד חציה. מזלפים מהקצף לתוך העטרות כמעט עד למעלה.
6. זורים סוכריות צבעונים מעל ואופים 45-50 דקות. מצננים ושומרים בכלי אטום.