1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
2. במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים ביחד חמאה, קמח, אבקת סוכר ומלח עד שמתקבלים פירורים דקים.
מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה עד שמתקבל כדור בצק.
3. אוספים את הבצק, משטחים אותו לצורת פיתה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר כשעה.
4. מוציאים את הבצק מהקירור ומרדדים לעלה דקיק על משטח מקומח היטב.
חותכים מהבצק רצועות בעובי 1.5-2 ס"מ. מסדרים את הרצועות בשתי-וערב וקורצים עיגולים.
את השאריות מרדדים מחדש וקורצים עיגולים.
5. לוקחים עיגול חלק, מניחים מעליו כפית מלית תפוחים ומניחים מלמעלה עיגול שתי-וערב.
סוגרים בעדינות בצדדים.
6. מערבבים סוכר עם קינמון וזורים מלמעלה.
7. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט.