עוגיותמיס פטל – שרית נובק

עוגיות סחלב

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבצק עוגיות:

90 גרם סוכר לבן
70 גרם סוכר חום כהה
110 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
190 גרם קמח לבן מנופה
1 כפית קינמון
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס

לסחלב:

1 חפיסת סחלב של מימונס
4 כוסות חלב
קוקוס טחון של מימונס
קינמון טחון

אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב סוכר חום, סוכר לבן וחמאה.
  2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים.
  3. מערבבים בנפרד קמח עם מלח, אבקת אפיה וקינמון ומוסיפים לתערובת.
  4. מערבבים בקצרה לאיחוד.
  5. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד.
  6. יוצרים כדורים במשקל כ-60 גרם ומכניסים לתבנית מאפינס (כדאי לרפד את התבנית במנג'טים – לחילוץ קל).
  7. יוצרים גומה בכל כדור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-15 דקות.
  8. מוצאים מהתנור ואם צריך מעמיקים מחדש את השקעים.
  9. מכניסים לאפיה נוספת למשך כ-7-10 דקות עד שהעוגיות מתייצבות.
  10. מוציאים מהתנור ומצננים
  11. מכינים את הסחלב לפי ההוראות שעל האריזה ויוצקים לכוסות.
  12. מוסיפים מעל קוקוס טחון וקינמון ומגישים חם.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים