שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
לבצק עוגיות:
90 גרם סוכר לבן
70 גרם סוכר חום כהה
110 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
190 גרם קמח לבן מנופה
1 כפית קינמון
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
לסחלב:
1 חפיסת סחלב של מימונס
4 כוסות חלב
קוקוס טחון של מימונס
קינמון טחון
אופן ההכנה
- מערבבים היטב סוכר חום, סוכר לבן וחמאה.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים.
- מערבבים בנפרד קמח עם מלח, אבקת אפיה וקינמון ומוסיפים לתערובת.
- מערבבים בקצרה לאיחוד.
- מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד.
- יוצרים כדורים במשקל כ-60 גרם ומכניסים לתבנית מאפינס (כדאי לרפד את התבנית במנג'טים – לחילוץ קל).
- יוצרים גומה בכל כדור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-15 דקות.
- מוצאים מהתנור ואם צריך מעמיקים מחדש את השקעים.
- מכניסים לאפיה נוספת למשך כ-7-10 דקות עד שהעוגיות מתייצבות.
- מוציאים מהתנור ומצננים
- מכינים את הסחלב לפי ההוראות שעל האריזה ויוצקים לכוסות.
- מוסיפים מעל קוקוס טחון וקינמון ומגישים חם.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים