פוריםעוגיותמיס פטל – שרית נובק

עוגיות מערבולת במילוי דובדבן וקרם מסקרפונה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם חמאה רכה
50 גרם אבקת סוכר
180 גרם קמח לבן מנופה
25 גרם קורנפלור
1 כפית תמצית וניל

לקרם מסקרפונה:
100 גרם גבינת מסקרפונה
½ כוס שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר

מלית דובדבנים

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מכינים שקית זילוף עם צנתר כוכב.
  3. מקציפים ביחד במיקסר חמאה ואבקת סוכר כ-2 דקות. מוסיפים קמח וקורנפלור ווניל ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים "שושנים" בתנועות מעגליות על גבי נייר אפיה.
    מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קצת מהצדדים. מוציאים ומניחים לקירור (העוגיות מתייצבות בזמן הקירור)

לקרם מסקרפונה:
     5. מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת ואבקת סוכר ומקציפים לקרם יציב.
מרכיבים את העוגיות: 

6. מכניסים את קרם המסקרפונה לשקית זילוף וגוזרים חור קטנטן בקצה.
לוקחים עוגייה, מורחים עליה מלית דובדבנים, מזלפים מעט מקרם המסקרפונה וסוגרים בעוגייה נוספת.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים