שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
200 גרם חמאה רכה
50 גרם אבקת סוכר
180 גרם קמח לבן מנופה
25 גרם קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
לקרם מסקרפונה:
100 גרם גבינת מסקרפונה
½ כוס שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
מלית דובדבנים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכינים שקית זילוף עם צנתר כוכב.
- מקציפים ביחד במיקסר חמאה ואבקת סוכר כ-2 דקות. מוסיפים קמח וקורנפלור ווניל ומערבבים היטב לאיחוד.
- מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים "שושנים" בתנועות מעגליות על גבי נייר אפיה.
מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קצת מהצדדים. מוציאים ומניחים לקירור (העוגיות מתייצבות בזמן הקירור)
לקרם מסקרפונה:
5. מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת ואבקת סוכר ומקציפים לקרם יציב.
מרכיבים את העוגיות:
6. מכניסים את קרם המסקרפונה לשקית זילוף וגוזרים חור קטנטן בקצה.
לוקחים עוגייה, מורחים עליה מלית דובדבנים, מזלפים מעט מקרם המסקרפונה וסוגרים בעוגייה נוספת.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים