150 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
150 גרם סוכר לבן
50 גרם סוכר חום
1/4 כוס סירופ מייפל 100% אמיתי maimon's
1 כפית תמצית וניל maimon's
1 ביצה L
1 כפית סודה לשתייה maimon's
1/4 2 כוסות קמח לבן מנופה
1 כפית קינמון
קורט מלח
לציפוי:
1/4 כוס סוכר
1 כפית קינמון
לגלייז:
1/2 כוס אבקת סוכר maimon's
2 כפות סירופ מייפל 100% אמיתי maimon's
1.מקרימים ביחד חמאה וסוכרים במיקסר עם וו גיטרה למשך 3 דקות.
2.מוסיפים מייפל ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים ביצה ומערבבים.
3.מערבבים ביחד את כל החומרים היבשים ומאחדים את שתי התערובות בעדינות.
4.מכניסים למקרר למשך שעה.
5.מחממים תנור ל-170 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
לציפוי:
6.מערבבים ביחד סוכר וקינמון.
7.יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ ומגלגלים אותם בסוכר-קינמון עד שהם מצופים מכל הכיוונים. מניחים בתבנית ברווחים גדולים.
8.מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות.
לגלייז:
9.מערבבים את כל חומרי הגלייז ומזלפים חוטים דקיקים מעל העוגיות.