1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן קנולה.
3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חלבונים וסוכר כדקה.
4. מוסיפים את הקמח והמלח.
5. מוסיפים חמאה, שמנת מתוקה ותמצית שקדים. מערבבים עוד דקה.
6. ממלאים כפית גדושה מהתערובת ומורחים בעזרת חלקה האחורי עיגול בקוטר של 6-7 ס"מ.
(ניתן לאפות כל פעם 4 עוגיות בלבד מפני שיש לעצב אותן לצורה הרצויה לפני שיתקשו והן מתקשות מהר)
7. אופים כ-8 דקות עד שהקצוות של העוגייה מזהיבות.
טיפ!
מומלץ להפוך את חלקה האחורי והקדמי של התבנית התבנית באמצע זמן האפייה.ה מזהיבות.