1.מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
2.מוסיפים מים, שמן ו מלח ולשים כ-10 דקות לקבלת בצק חלק ורך מאוד.
3.מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה למשך כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4.מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות.
5.מרטיבים את הידיים ולוקחים פיסת בצק בידיים רטובות. יוצרים בעזרת האצבעות חור באמצע ומותחים לצדדים, מכניסים לשמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
6.מוציאים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים.