חנוכהנטלי לוין- עוגיו.נט

ספינג' קלאסי עם מייפל וקינמון

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

כמות: 15 ספינג'

לספינג':
3 כוסות (420 גרם) קמח שמרים
¼ כוס (50 גרם) סוכר
קורט מלח
½ כפית תמצית וניל
1/3 1 (320 מ"ל) מים

לטיגון:
1 ליטר שמן

לציפוי:
½ כוס סוכר
1 כפית קינמון טחון

להגשה:
סירופ מייפל אמיתי 100% טהור מקנדה
אגוזי לוז מסוכרים – ברס

אופן ההכנה

1. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח שמרים, סוכר, מלח, וניל ומים במשך 3-4 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ודביק.
2. מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך כשעה במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו.
3. בסיר רחב מחממים שמן על להבה בינונית גבוהה. השמן מוכן לטיגון כאשר מכניסים כף עץ לתוכו ונוצרות סביב הכף בועיות קטנטנות.
4. בעזרת ידיים משומנות קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג מהבצק ויוצרים במרכז כל כדור חור.
5. מטגנים את הספינג בשמן החם במשך 3-4 דקות או עד הזהבה עמוקה.
6. מוציאים באמצעות כף מחוררת ומניחים על גבי צלחת על נייר סופג לקירור.
7. בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר וקינמון לתערובת אחידה.
8. טובלים את הספינג' המוכנים בתערובת הסוכר-קינמון.
9. מגישים עם סירופ מייפל בנדיבות ואגוזי לוז מסוכרים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים