1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. משמנים עם מעט חמאה את תבניות השקעים ומפזרים סוכר שידבק לחמאה. בבן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה.
3. מקציפים יחדיו את הביצים השלמות והחלמונים עם הסוכר עד שהבלילה תכפיל את נפחה.
4. מנמיכים את מהירות המיקסר ושופכים את תערובת השוקולד באיטיות לבלילת הביצים. מנפים את הקמח לתוך קערה ולאט לאט מוסיפים לתערובת עד שנוצרת בלילה אחידה וחלקה.
5. מעבירים את התערובת לכלי נח למזיגה.ממלאים כל שקע ל- גובה. שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל קוקוט.
8. אופים כ- 7-8 דקות.
9. מגישים עם גלידה או רוטב וניל.
10. ניתן לשמור בקירור ולחמם בתנור או במיקרוגל לפני ההגשה.