חנוכהעוגות שמרים

סופגניות קרואסון עם קרם פטיסייר

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת להכנת סופגניות מימונס
1 ביצה
כוס מים
שמן לטיגון

לקרם:
1 חבילה קרם פטיסייר
כוס חלב
תמצית וניל
סוכר לבן לציפוי

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה תערובת לסופגניות, מים וביצה עד לבצק אחיד. מתפיחים עד להכפלת הנפח.
2. מרדדים את הבצק לצורת מלבן, מברישים תמצית וניל וחותכים למשולשים ארוכים.
3. מגלגלים מהחלק העבה, תוך מתיחה של הקצה הדק ויוצרים צורת קרואסון.
4. מעבירים להתפחה נוספת של חצי שעה. בינתיים מחממים סיר עם שמן לטיגון הסופגניות.
5. מטגנים את הסופגניות קרואסון, דקה מכל צד נוציא ונעביר לקערה עם סוכר. נצפה בסוכר ונכין בקערה קרם פטיסייר – נקציף קרם
פטיסייר וחלב עד לקרם יציב.
6. ממלאים את הסופגניות בקרם פטיסייר. ניתן לבזוק אבקת סוכר לקישוט.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים