1. מערבבים בקערה תערובת לסופגניות, מים וביצה עד לבצק אחיד. מתפיחים עד להכפלת הנפח.
2. מרדדים את הבצק לצורת מלבן, מברישים תמצית וניל וחותכים למשולשים ארוכים.
3. מגלגלים מהחלק העבה, תוך מתיחה של הקצה הדק ויוצרים צורת קרואסון.
4. מעבירים להתפחה נוספת של חצי שעה. בינתיים מחממים סיר עם שמן לטיגון הסופגניות.
5. מטגנים את הסופגניות קרואסון, דקה מכל צד נוציא ונעביר לקערה עם סוכר. נצפה בסוכר ונכין בקערה קרם פטיסייר – נקציף קרם
פטיסייר וחלב עד לקרם יציב.
6. ממלאים את הסופגניות בקרם פטיסייר. ניתן לבזוק אבקת סוכר לקישוט.