לבצק:
1.מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
2.מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
3.מוסיפים את יתרת החומרים: מלח, ביצה, חמאה, חלב וברנדי ולשים במהירות בינונית למשך כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך וחלק.
4.מכסים את הקערה במגבת ומניחים לתפיחה עד להכפלת נפח.
5.מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 75 גרם, מגלגלים ומניחים על ריבועי נייר אפיה.
מניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת נפח.
6.מחממים שמן לטמפרטורה של 160-170 מעלות, מכניסים לשמן הרותח 4-5 סופגניות בכל פעם.
מטגנים משני הצדדים עד שהסופגניות משחימות ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
למילוי:
7.מזריקים לתוך הסופגניות מלית תות שדה וזורים מעל אבקת סוכר.