חנוכהמיס פטל – שרית נובק

סופגניות קלאסיות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 גרם קמח
8 גרם שמרים יבשים maimon's
50 גרם סוכר
1/4 כפית מלח
1 ביצה
2 כפות ברנדי
3/4 כוס חלב
75 גרם חמאה רכה
1 ליטר שמן צמחי
אבקת סוכר פטנט maimon's

למילוי:
מלית תות שדה maimon's

 

אופן ההכנה

לבצק:
1.מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
2.מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
3.מוסיפים את יתרת החומרים: מלח, ביצה, חמאה, חלב וברנדי ולשים במהירות בינונית למשך כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך וחלק.
4.מכסים את הקערה במגבת ומניחים לתפיחה עד להכפלת נפח.
5.מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 75 גרם, מגלגלים ומניחים על ריבועי נייר אפיה.
מניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת נפח.
6.מחממים שמן לטמפרטורה של 160-170 מעלות, מכניסים לשמן הרותח 4-5 סופגניות בכל פעם.
מטגנים משני הצדדים עד שהסופגניות משחימות ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.

למילוי:
7.מזריקים לתוך הסופגניות מלית תות שדה וזורים מעל אבקת סוכר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים