לבלילת הסופגניות:
400 גרם קמח תופח
2 מיכלים (400 מ״ל) אשל או שמנת חמוצה
2 ביצים
3 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל maimon's
קורט מלח
לקצפת:
500 מ״ל שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג בטעם וניל maimon's
לתוספות:
קרם נוגט/חלבה maimon's
סוכריות קונפטי לקישוט maimon's
שיערות חלבה
לבלילת הסופגניות:
1.מערבבים בקערה המיקסר עם וו לישה את כל הצרכים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. (חשוב לא לערבב יותר מדי אלא עד שמתאחד).
2.מחממים שמן ל-170 מעלות.
3.יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה קפיצית משומנת ומשחררים ישירות לשמן.
4.מטגנים את הסופגניות כ-2 דק' מכל צד עד להזהבה. מסננים ומוציאים על נייר סופג.
5.מצננים את הסופגניות לטמפרטורת החדר.
לקצפת:
6.מקציפים בקערת המיקסר את השמנת עם הפודינג בטעם וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
7.מעבירים לשקית זילוף עם צנטר 1 מ"מ.
8.חותכים את הסופגניות לחצי, מזלפים מהקרם על חצי סופגניה וסוגרים עם החצי השני.
לציפוי:
9.מזגגים מעל הסופגניות קרם נוגט ומקשטים בסוכריות או מזגגים בממרח חלבה ומקשטים בשיערות חלבה.