חנוכה

סופגניות אפויות במילוי קרם נוגט

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

ל – 25 יחידות – 70 גרם כל אחת.

לבצק:
½3 כוסות (500 גרם) קמח לחם
4 כוסות (500 גרם) קמח מלא
½ כוס (100 גרם) סוכר
1 כפית מלח
½1 כוסות (360 מ"ל) מים
3 ביצים"XL"
1 כף פודינג בטעם וניל צרפתי
כפית תמצית בטעם וניל
¼ כוס (60 מ"ל) שמן
2 כפות (20 גרם) שמרים יבשים
תרסיס שמן קנולה

למילוי:
קרם נוגט למילוי ואפייה

לציפוי:
אבקת סוכר פטנט

אופן ההכנה

1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות איטית-בינונית את הקמחים, שמרים, סוכר, מים, ביצים, שמן, תמצית וניל, ופודינג בטעם וניל צרפתי במשך 10 דקות.
2. מוסיפים מלח ולשים כ-2 דקות נוספות עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
3. יוצרים כדור מהבצק ומניחים בקערה מקומחת. מכסים במגבת דקה ומניחים להתפחה למשך כ – 45 דקות עד להכפלת הנפח. מחממים תנור ל – 180 מעלות.
4. על גבי משטח עבודה מקומח, מחלקים את הבצק ל – 25 כדורים.
5. בתבנית עם נייר אפייה מניחים את כדורי הבצק. מכסים במגבת ומניחים להתפחה שנייה עד להכפלת הנפח (45-60 דקות). מרססים מעט תרסיס שמן.
6. אופים כ-15 דקות, עד להזהבה קלה.

הכנת המילוי והציפוי:
7. מזלפים בעזרת שק זילוף וצנטר קרם נוגט למילוי ואפייה לתוך הסופגניה המוכנה.
8. בוזקים אבקת סוכר בעזרת מבזקת פטנט או טובלים בתוך סוכר לבן.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים