1. מערבבים בקערה חמאה וביצה ומוסיפים את כל החומרים היבשים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים כ-15 דק' להתגבשות.
2. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר כ- 2-3 סנטימטר ומסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים אחת מהשנייה. משטחים מעט כל עוגייה.
3. אופים את העוגיות בחום של 180 מעלות במשך כ- 8 דקות עד שהן משחימות במרכז.
טיפ!
להכנת צנצנת מתוקה במתנה!
מסדרים בשכבות את כל חומרי הגלם היבשים ואוטמים היטב.
אל תשכחו לציין על גבי הצנצנת כי יש להוסיף 100 גר' חמאה וביצה לתערובת העוגיות!