עוגיות

מרנג זברה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

4 חלבונים בטמפרטורת החדר
1 כוס (200 גרם) סוכר
צבע מאכל ותמצית טעם (לבחירתכם)

אופן ההכנה

1. מניחים סיר עם מים רותחים (1/3 גובה).
2. מעל הסיר מניחים קערה חסינת חום ומוסיפים את החלבונים והסוכר.
3. טורפים במשך כ-5 דקות עד שהסוכר נמס.
4. מעבירים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה. מקציפים עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
5. מעבירים חצי מכמות המרנג לקערה אחרת.
6. מוסיפים צבעי מאכל ותמציות טעם maimon's לבחירתכם.
( ניתן לצבוע את המרנג בשתי הקערות או להשאיר אחד לבן. ניתן גם להוסיף תמציות טעם ולהכין את העוגיות בטעמי שוקו-וניל, תות לימון, שקדים, ורדים ועוד.)
7. מעבירים את המרנג לשקיות זילוף ללא צנטר. גוזרים את השפיץ של כל שקית.
8. מעבירים את שתי השקיות לשקית זילוף גדולה עליה יש לשים צנטר לפי בחירתכם.
9. מזלפים את המרנג לעוגיות במרחקים של 2 ס"מ אחת מהשנייה. בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות אופים במשך שעתיים עד שהמרנג יציב ונפרד בקלות מנייר האפייה.
10. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה עד להגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים