עמוד הבית > מתכונים > ממתק שוקולד שקדים
6-12 מנות (תלוי בגודל) 250 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% 3 כפות שמן קוקוס 100 (1 כוס) גרם שקד מולבן גרוס 50 (2\1 כוס) גרם שקדי מולבן חצוי
1. ממיסים שוקולד במיקרו. 2. מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב. 3. מוסיפים שקדים גרוסים ומערבבים. 4. שופכים למנג'טים ומיישרים. 5. מסדרים מעל חצאי שקדים בצורת פרח ומניחים להתייצבות עד שהשוקולד מתקשה (אפשר במקרר) 6. מחלצים מהמנג'טים ומגישים.
שבועות