פוריםעוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

ממתק שוקולד שקדים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

6-12 מנות (תלוי בגודל)
250 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
3 כפות שמן קוקוס
100 (1 כוס) גרם שקד מולבן גרוס
50 (2\1 כוס) גרם שקדי מולבן חצוי

אופן ההכנה

1. ממיסים שוקולד במיקרו.
2. מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
3. מוסיפים שקדים גרוסים ומערבבים.
4. שופכים למנג'טים ומיישרים.
5. מסדרים מעל חצאי שקדים בצורת פרח ומניחים להתייצבות עד שהשוקולד מתקשה (אפשר במקרר)
6. מחלצים מהמנג'טים ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים