פסחשוקולדמיס פטל – שרית נובק

ממתק קוקוס ושוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם קוקוס לבן טחון
400 גרם אבקת סוכר
300 גרם חלב ממותק
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
100 גרם שוקולד לבן

לציפוי:
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
1 כף שמן צמחי

אופן ההכנה
  1. בקערה מערבבים קוקוס, אבקת סוכר, חלב ממותק ותמצית וניל. מחלקים את התערובת לשני חלקים.
  2. ממיסים את השוקולד צ'יפס המריר ומוסיפים לחלק אחד. ממיסים את השוקולד הלבן ומוסיפים לחלק השני.
  3. מערבבים היטב את שתי התערובות. אם התערובות מתפוררות מדי ולא מתאחדות – מוסיפים עוד קצת חלב ממותק ומערבבים – כף בכל פעם.
  4. משטחים את התערובת הכהה בתבנית בגודל 20 X 15 ס"מ ומיישרים.
  5. משטחים מעליה את התערובת הבהירה, מיישרים ומהדקים. מכניסים לקירור לכשעתיים.
  6. מוציאים מהקירור וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.
    לציפוי:
  7.  ממיסים את השוקולד המריר ומוסיפים לו שמן. מערבבים היטב.
  8. טובלים את קוביות הקוקוס (נועצים קיסם בכל קובייה לטבילה נקייה), מניחים על גבי נייר אפיה להתקשות של הציפוי.
  9. שומרים במקרר.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים