שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
200 גרם קוקוס לבן טחון
400 גרם אבקת סוכר
300 גרם חלב ממותק
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
100 גרם שוקולד לבן
לציפוי:
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
1 כף שמן צמחי
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים קוקוס, אבקת סוכר, חלב ממותק ותמצית וניל. מחלקים את התערובת לשני חלקים.
- ממיסים את השוקולד צ'יפס המריר ומוסיפים לחלק אחד. ממיסים את השוקולד הלבן ומוסיפים לחלק השני.
- מערבבים היטב את שתי התערובות. אם התערובות מתפוררות מדי ולא מתאחדות – מוסיפים עוד קצת חלב ממותק ומערבבים – כף בכל פעם.
- משטחים את התערובת הכהה בתבנית בגודל 20 X 15 ס"מ ומיישרים.
- משטחים מעליה את התערובת הבהירה, מיישרים ומהדקים. מכניסים לקירור לכשעתיים.
- מוציאים מהקירור וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.
לציפוי: - ממיסים את השוקולד המריר ומוסיפים לו שמן. מערבבים היטב.
- טובלים את קוביות הקוקוס (נועצים קיסם בכל קובייה לטבילה נקייה), מניחים על גבי נייר אפיה להתקשות של הציפוי.
- שומרים במקרר.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים