1. בקערת המיקסר מערבבים את אבקת הסוכר עם החלב המרוכז עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים עד שכל הקוקוס מצופה בתערובת.
3. מעבירים מחצית מהקוקוס לתבנית מלבנית קטנה בגודל כ- 20 על 10 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומהדקים אותו על גבי התבנית (אם אין תבנית בגודל הזה פשוט מסדרים את הקוקוס במלבן ומהדקים). מכניסים למקפיא לכמה דקות להתייצבות.
4. צובעים את המחצית השניה של הקוקוס בצבע אדום ולאחר מכן משטחים אותה על גבי שכבת הקוקוס הלבנה.
5. מכניסים את התבנית למקפיא לשעה לפחות על מנת שהתערובת תתייצב ותתמצק.
6. בעזרת סכין חדה חותכים את הקוקוס לקוביות ומגישים. מאחסנים את ממתקי הקוקוס במקרר.