קינוחיםפיית העוגיות- ענבל לביא

מיני פבלובות נוגט, קפה ושוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(8 מנות)

לתחתיות מרנג:
1 חבילת תחתיות מרנג
150 גרם שוקולד מריר 60-70%, קצוץ
2-3 כפיות שמן חמניות או קנולה
50 גרם אגוז לוז מסוכר-ברס

לקרם נוגט וקפה:
360 מ"ל (כוס וחצי) שמנת להקצפה 38%
100 גרם (5 כפות שטוחות) קרם נוגט
2 כפיות קפה נמס מגורען
60 גרם (6 כפות) פודינג בטעם וניל צרפתי

לרוטב שוקולד משובח:
50 גרם שוקולד מריר צ'יפס מריר מעולה 66%
60 מ"ל (רבע כוס) שמנת להקצפה 38%
50 גרם אגוז לוז מסוכר, לעיטור

 

אופן ההכנה

לתחתיות מרנג:
1.ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או על בן מארי, מוסיפים שמן לדילול ומערבבים, מצננים קלות.
2. טובלים את חלקה התחתון של כל תחתית מרנג בשוקולד המומס, מפזרים סביב אגוזי לוז מסוכרים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים קצרות כך שהשוקולד מתייצב.

 לקרם נוגט וקפה:
3. מקציפים במערבל חשמלי את כל חומרי הקרם לקרם יציב ככל הניתן, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים על כל תחתית מרנג תלולית גדולה של קרם.

לרוטב שוקולד משובח:
4. ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת במיקרוגל או על בן מארי, מערבבים לרוטב חלק, מצננים לטמפרטורת החדר.
5. מטפטפים מעט רוטב שוקולד על כל קינוח ומפזרים אגוזי לוז מסוכרים לעיטור. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד להגשה.

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים