חנוכהמיס פטל – שרית נובק

מיני סופגניות מקושטות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 תערובת סופגניות

שמן לטיגון עמוק

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר 50%

150 גרם שמנת להקצפה

1 ללבות לקישוט של

1 קונפטי לקישוט של

1 סוכריות בטעם שוקולד לקישוט

אופן ההכנה
  1. מכינים את התערובת סופגניות לפי ההוראות הכנה על גבי האריזה.
  2. יוצרים כדורים קטנים במשקל כ-45 גרם לכדור ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  3. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.

מכינים גנאש שוקולד:

  1. קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה.5
  2. מחממים את השמנת לסף רתיחה ושופכים על השוקולד.
  3. ממתינים דקה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  4. שופכים את הגנאש מעל הסופגניות ומקשטים בסוכריות
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים