לבצק:
1.שמים בקערת המיקסר עם וו לישה קמח, שמרים וסוכר. מערבלים מעט ומוסיפים מים, ביצים, סירופ מייפל אמיתי וחמאה.
2.מערבלים כ-8 דקות עד לקבלת בצק גמיש. מוסיפים מלח ומעבדים 2 דק' נוספות.
3.מכסים ומתפיחים את הבצק כשעה עד הכפלת הנפח ( רצוי לרסס את הבצק במעט ספריי שמן כדי למנוע התייבשות.
4.מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ. קורצים עיגולים קטנטנים בעזרת גב של צנטר.
5.מכסים את העיגולים במגבת לחה ונותנים להם לנוח 20 דק' נוספות.
6.מחממים שמן ל-170 מעלות ומטגנים את הכדורונים כ-2 דק' .
לציפוי:
7.מעבירים לקערה עם סוכר וקינמון מניחים בצלחת הגשה ומוזגים מעל סירופ קרמל מלוח.