קינוחיםשירן מתתיהו

מילפיי מפנקים במיוחד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

למילפיי בטעם נוגט וטעם תות: 
(6 יחידות אישיות- 3 מסוג)

1 חבילת עלים לקרמשניט
500 מל׳ שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג בטעם וניל
2 כפיות קרם נוגט

לקישוט:
אגוזי לוז מסוכרים – ברס
2 כפות מחית תות (מתותים טחונים)
סוכריות קונפטי לקישוט

למילפיי שוקו:
(6 יחידות)
1 חבילת עלים לקרמשניט
500 מל׳ שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג שוקו

לקישוט:
תחתיות מרנג
להמסה:
שוקולד צ׳יפס מריר מעולה 66%

אופן ההכנה

1. חותכים את עלי הקרמשניט לפסים בעזרת סכין מסור משוננת.
2. מקציפים את השמנת מתוקה והפודינג למרקם יציב (היזהרו מהקצפת יתר). מחלקים את הקרם ל-3 קערות.
3. בקערה הראשונה נשאיר קרם לבן, בקערה השנייה נוסיף 2 כפיות קרם נוגט ובקערה השלישית נוסיף 2 כפות מחית תות (תות טחון).

הרכבת מילפיי נוגט:  
4. מניחים עלה ומעליו מזלפים קרם לבן (עם צנטר חלק- אפשר גם בלי צנטר בכלל) מעל מניחים עוד עלה ומעל מזלפים את קרם הנוגט. סוגרים בעלה נוסף.
5. הופכים את המילפיי ומזלפים מעל קרם נוגט בצורת זיגזג (בעזרת צנטר עלה). מקשטים באגוזי לוז מסוכרים.

הרכבת מילפיי יום הולדת:
6. מניחים עלה, מזלפים קרם תות בעזרת שקית זילוף עם צנטר כוכב, מוסיפים סוכריות קונפטי, מניחים מעל עלה נוסף, קרם, סוכריות ועלה אחרון.
7. סוגרים בזילוף ספירלה ומקשטים בסוכריות.

הכנת מילפיי שוקו:
8. חותכים את עלי הקרמשניט לפסים בעזרת סכין מסור משוננת.
9. מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג שוקו.
10. מזלפים על העלים בעזרת צנטר שתי וערב בתנועות זיגזג מלמעלה- למטה.
11. מוסיפים מעל שברי מרנג ומזגגים שוקולד מומס.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים