יום הולדתמיס פטל – שרית נובק

מאפינס שוקולד צ'יפס עם טיפים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת עוגת וניל
4 ביצים
150 מ"ל (3/4 כוס) מים
150 מ"ל (3/4 כוס) שמן
מיקס שוקולד צ'יפס

לציפוי-

1 קצפת לזילוף 200 מ"ל
2 כפות פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
קונפטי לקישוט

אופן ההכנה

1. מרוקנים את תכולת השקית לקערה ומוסיפים 4 ביצים, מים ושמן. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים.
3.
יוצקים את התערובת לתבנית של מאפינס.
4. אופים את המאפינס בתנור למשך 30-40 דקות.
5.
לציפוי קרם מושלם – מקציפים מיכל קצפת לזילוף עם 2 כפות אבקת סוכר ו-2 כפות פודינג וניל של מימונס עד שמתקבל קרם יציב. אם רוצים אפשר להוסיף טיפת צבע מאכל.
ממלאים תבניות סיליקון בצורות בקרם ומצמידים את המאפינס. מכניסים למקפיא לכשעתיים עד שהקרם קופא.
6. מוציאים מהמקפיא ושולפים בעדינות מהתבנית. ממתינים כמה דקות להפשרה, מפזרים סוכריות מעל, ומגישים.

 

רוצים להכין מאפינס מושלמים? שמרו כמה טיפים מועילים 

  1. משתמשים בתערובת המושלמת של מימונס כמובן, ועוקבים אחר ההוראות שעל האריזה.
  2. להעשרת הטעם – אפשר להחליף את המים שבבלילה בחלב או במיצי פירות.
  3. רוצים להוסיף לבלילה שוקולד צ'יפס או פירות? ערבוב קצרצר של התוספות במעט קמח יסייע להן לא לשקוע לתחתית.
  4. כדאי לפזר מעט אורז בתחתית התבנית, זה עוזר למעבר של אויר בזמן האפייה וכך המאפינס לא יוצאים "רטובים" בתחתית.
  5. אפשר להקפיא את המאפינס ברגע שהם מתקררים. אחרי הפשרה הם יהיו כטריים.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים