עוגיות

כעכים מלוחים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

25 מ"ל שמן
200 גרם חמאה או מרגרינה
150 מ"ל מים
כפית וחצי (15 גרם) מלח
½ 3 כוסות (500 גרם) קמח עוגות ועוגיות
ביצה טרופה
לציפוי:
שומשום
(במקום שומשום ניתן להשתמש בקצח או גרגירי אניס)

אופן ההכנה

1. מערבבים יחד את כל החומרים, למעט הביצה והשומשום.
2. עוטפים בניילון ושמים במקרר לשעה.
3. יוצרים נחשים וחותכים כל 10 ס"מ. מחברים את הקצוות לצורת חישוק.
4. טובלים כל חישוק בביצה הטרופה ואח"כ בשומשום ומניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 15-20 דקות עד קבלת גוון זהוב.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים