ט"ו בשבטפוריםפסחעוגיותקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

טראפלס שוקולד לבן וקוקוס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

150 גרם שוקולד לבן

1/4 כוס שמנת להקצפה

50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר

150 גרם קוקוס טחון

לציפוי:
50 גרם קוקוס טחון

אופן ההכנה

1.ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת במיקרו בפולסים, מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה.

2.מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נטמעת היטב בתערובת השוקולד.

3.מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.

4.יוצרים כדורים, מהדקים ומגלגלים היטב בין כפות הידיים.

5.מגלגלים את הכדורים בקוקוס לציפוי ומכניסים להתייצבות במקרר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים