שבועותמיס פטל – שרית נובק

טראפלס קרמל מלוח

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 כוס (200 גרם) שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66%
2/3 כוס (150 גרם) שמנת להקצפה
1 כפית תמצית וניל
3 כפות סירופ קרמל מלוח
אבקת קקאו

אופן ההכנה

1. ממיסים ביחד שמנת, תמצית וניל ושוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
2. מוסיפים סירופ קרמל מלוח ומערבבים היטב.
3. מכניסים למקרר להתייצבות למשך כ-4 שעות.
4. מוציאים מהמקרר ויוצרים מהתערובת כדורים קטנים.
5. מגלגלים כל כדור באבקת קקאו.
6. שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים