1. בקערה חסינת חום ממיסים במיקרו שוקולד לבן ושמנת, בפולסים של 20 שנייות ואחר כך כל 10 שניות, מוציאים ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים חמאה ומערבבים להטמעה. מקררים כשעתיים במקרר.
2. מוציאים מהמקרר, לוקחים ככפית מהתערובת, יוצרים כדור קטן. עושים בו חור ומכניסים לתוכו דובדבן. סוגרים לכדור ומניחים על גבי נייר אפיה. מקפיאים את הכדורים כשעה.
3. ממיסים במיקרו את השוקולד לציפוי. מוסיפים שמן ומערבבים היטב. נועצים בכל טראפלס קיסם וטובלים אותו בשוקולד. מנערים עודפים ומניחים להתקשות.
4. את השוקולד המומס שנשאר מכניסים לשקית זילוף וגוזרים חור קטן בקצה. מזלפים פסים מצד לצד מעט על הטראפלס לקישוט. שומרים במקרר עד להגשה.
(ניתן לשמור את הטראפלס במקרר עד שבוע).