4 יחידות של טארטים אישיים בקוטר 9 ס"מ
לבסיס:
50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות סוכר
1 חלמון+ 2 כפות מים
¾ כוס (100 גרם) גרם קמח לעוגות ועוגיות
½ כפית אבקת אפיה
לקרם וניל:
½ מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כפיות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
לקישוט:
כ- 200 גרם תותים שטופים וחתוכים למעלה
הכנת הבסיס:
1. מערבבים חמאה וסוכר במיקסר, מוסיפים ביצה ורבע מכמות הקמח ומערבבים מספר שניות במהירות בינונית.
2. מוסיפים את הקמח שנותר במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד
3. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה
4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 10 ס"מ בעובי של כ – 3 מ"מ.
5. מרפדים את התבניות והשוליים (חשוב להדק היטב לדפנות-לקבלת זווית של 90 מעלות בין הדופן לבסיס) חותכים את הבצק
המיותר ומעבירים למקרר לחצי שעה.
6. מחממים תנור ל 160- מעלות. 6. אופים כ 15- דקות עד להזהבה. מצננים היטב.
הכנת קרם הוניל:
7. מקציפים שמנת ופודינג בטעם וניל צרפתי עד לקבלת קצפת במרקם רך ויציב
8. מורחים את הטארט בקצפת וניל (שומרים מעט לקישוט העוגה על התותים) ומעטרים בתותים.