שבועותמיס פטל – שרית נובק

טארט שוקולד טבעוני

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית בקוטר 24 ס"מ

לקלתית:
200 גרם ביסקוויטים טחונים
100 גרם שמן קוקוס במצב נוזלי
2 כפות סוכר
1 כף אבקת קקאו

לגנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת צמחית
1 כפית תמצית וניל

לשכבת מוס:
80 גרם פודינג שוקולד אמיתי
1/2 1 כוסות שמנת צמחית

לקצפת:
1/2 כוס שמנת צמחית
1 כף פודינג בטעם וניל

לעיטור:
שבבי שוקולד מריר או שוקולד מריר מגורד

אופן ההכנה

לקלתית:

1.מערבבים ביחד בקערה ביסקוויטים טחונים , שמן קוקוס, סוכר וקקאו.
2.מהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי.
3.מכניסים למקרר להתייצבות למשך כ-30 דקות.

לגנאש שוקולד:
4.קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה.
5.מחממים את השמנת ותמצית הוניל לסף רתיחה ושופכים על השוקולד.
6.ממתינים דקה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.

7.שופכים את הגנאש לקלתית ומיישרים ומכניסים לקירור.

לשכבת המוס:
8.מקציפים ביחד פודינג שוקולד אמיתי עם שמנת צמחית לקרם יציב.
9.עורמים את הקרם מעל שכבת הגנאש ומיישרים.

לקצפת:
10.מקציפים את יתרת השמנת עם פודינג בטעם וניל, מכניסים לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל הטארט.

11.מעטרים מעל בשבבי שוקולד.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים