תבנית בקוטר 24 ס"מ
לקלתית:
200 גרם ביסקוויטים טחונים
100 גרם שמן קוקוס במצב נוזלי
2 כפות סוכר
1 כף אבקת קקאו
לגנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת צמחית
1 כפית תמצית וניל
לשכבת מוס:
80 גרם פודינג שוקולד אמיתי
1/2 1 כוסות שמנת צמחית
לקצפת:
1/2 כוס שמנת צמחית
1 כף פודינג בטעם וניל
לעיטור:
שבבי שוקולד מריר או שוקולד מריר מגורד
לקלתית:
1.מערבבים ביחד בקערה ביסקוויטים טחונים , שמן קוקוס, סוכר וקקאו.
2.מהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי.
3.מכניסים למקרר להתייצבות למשך כ-30 דקות.
לגנאש שוקולד:
4.קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה.
5.מחממים את השמנת ותמצית הוניל לסף רתיחה ושופכים על השוקולד.
6.ממתינים דקה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
7.שופכים את הגנאש לקלתית ומיישרים ומכניסים לקירור.
לשכבת המוס:
8.מקציפים ביחד פודינג שוקולד אמיתי עם שמנת צמחית לקרם יציב.
9.עורמים את הקרם מעל שכבת הגנאש ומיישרים.
לקצפת:
10.מקציפים את יתרת השמנת עם פודינג בטעם וניל, מכניסים לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל הטארט.
11.מעטרים מעל בשבבי שוקולד.