קינוחים

טארט קרם שקדים ותפוחים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(12 טארטלטים)

לטארטלטים:
1 חבילה (12 יחידות) טארטלטים
לקרם שקדים:
1 חבילה (12 יחידות) טארטלטים
65 גרם חמאה
½ כוס (65 גרם אבקת סוכר
65 גרם שקד מולבן טחון
כף (8 גרם) קורנפלור
1 ביצה
3 תפוחים פרוסים דק
שקדים פרוסים
ריבת משמש

אופן ההכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מוסיפים ביצה, שקדים טחונים וקורנפלור וממשיכים לערבל עד לקבל תערובת אחידה.
3. מניחים את התערובת ללילה במקרר.
4. מורחים את התערובת עד 3/4 גובה בכל הטארטלטים.
5. מניחים את התפוחים הפרוסים על הקרם שקדים ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
6. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להזהבה
7. מוציאים ומצננים.
8. מורחים מעט מהריבה על התפוחים ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים